Jak stahovat free aplikace z Amazon AppStore i mimo USA

11

Také Vás štve, že je nový Amazon Appstore dostupný pouze pro uživatele z USA? Máte zálusk na Angry Birds Rio a nechcete se po nich shánět, kdo ví kde? Pak není nic jednoduššího, než postupovat podle tohoto návodu.

Předem bych rád upozornil, že nejsem původním autorem tohoto návodu, tím je Guaran N. z blogu about everything a také jemu patří všechny naše díky.

  1. Zařiďte si novou e-mailovou adresu, můžete sice použít svojí stávající, ale je zde určité riziko, že Vás Amazon zabanuje, takže to nedoporučuji
  2. Zařiďte si na Amazonu nový účet s právě vytvořenou e-mailovou adresou
  3. Jako adresu, číslo kreditní karty a další použijte informace vygenerované touto stránkou
  4. Stáhněte si do telefonu Amazon Store apk, nainstalujte, přihlaste se a stahujte free aplikace

I přesto že číslo kreditní karty bude akceptováno jako pravé, je jasné, že pomocí ní nic nepůjde koupit, takže dostanete přístup jen k aplikacím zadarmo.

Když zvážím, že jediné riziko, které podstupujete je smazání daného fake účtu, tak nevidím žádný důvod proč to nezkusit. Přeci jen každý den jedna placená aplikace zdarma a k tomu pár exkluzivních titulů jako právě Angry Birds Rio za tu chvilku času stojí.

11 KOMENTÁŘE

  1. Já ten důvod vidím, proč to nezkusit. Amazon si nepřeje, abych používal jeho market a já mu vyhovím. Na Androida je dost aplikací oficiálně a nepotřebuji se vnucovat, když o mně nestojí.
    Vyšší šanci se prosadit mají tím pádem jiné zdroje, což se Amazonu v konečném důsledku může vymstít nižším podílem na trhu, než mohl mít.

  2. takhle jsem to udelal taky a hned prvni den, avsak s tim rozdilem, ze me nenapadlo, ze existuje nejaky generator, takze jsem zkousel a zkousel, az jsem se proklikal ke spravnym udajum:)

  3. 2las: V podsatě porušuješ „jen“ podmínky Amazonu.
    2Šimon: Přeci jen je to pro uživatele bezpečnější, než hledat po forech zrovna tu kompatibilní verzi.

  4. Tak jsem vygeneroval kartu, zaregistroval se pod vygenerovanou identitou, stahl app, prihlasil se do ni…
    A nakonec mi to pri stahovani aplikace napsalo, ze pro muj region to nejde…

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here